Login met google

Login met je eigen account

Wachtwoord vergeten?

Leven in Nijverdal

Subway Nijverdal

Kampvuur-avond: Heilige Geest in actie


Oproep, woensdag, 2 mei 2018
KVA Hellendoorn organiseert 2-maandelijks een kampvuur-avond. Een avond voor ontmoeting en inspiratie. 
Op donderdag 24 mei houden we weer een kampvuur-avond. De avond begint om half 8 en dames zijn dit keer ook van harte welkom. 

Thema deze avond is Heilige Geest in actie. Wilburt Laarman zal spreken. Het belooft een interactieve avond te worden met natuurlijk ook tijd voor gezelligheid en lekker wat te eten en drinken. Kom langs voor een inspirerende en gezellige avond.

Wanneer: donderdag 24 mei
​Tijd: 19:30 - 23:30
​Adres: Helmkruidlaan 1, Nijverdal

Toegang is gratis, er is een collecte voor de onkosten


Country line dance avond met Martijn van de Kolk


Overig, woensdag, 2 mei 2018
Yes, we did iT. Noteer de datum 12-05-2018 alvast in je agenda. Martijn van de Kolk komt nog 1 keer bij Country Dancers Marle voor (helaas) zijn allerlaatste line dance avond. Bij Twents Ribhouse & Partycentrum zal hij zijn muzikale talenten zal laten horen, jawel, als try-out voor zijn "The final goodbye concert" op 23 juni 2018.
 Het wordt een geweldige avond met MCA One last time linedancing night @Country Dancers Marle en Country Dancers Marle bij Twents Ribhouse & Partycentrum Noabers, waar ze ook een leuke actie hebben. Kijk op hun site www.noabershellendoorn.nl. Bestel je kaarten via ria@countrydancersmarle.nl of koop ze aan de kassa.”   

Menclinics Mark Weusthof


Oproep, zondag, 29 april 2018
Mark Weusthof, de vierspanmenner uit Rossum, komt op de zondagen 6 mei en 3 juni in Hippisch Centrum 't Oale Spoor voor het geven van een clinic. Mark  is een grootheid in de mensport. Internationaal zowel als nationaal heeft hij hoog op het podium gestaan. De clinics zijn heel leerzaam, zowel voor de menner in de bak als de geïnteresseerde toeschouwer/menner.
Toegang, zoals gebruikelijk, geheel gratis. Aanvang 10:00 uur; einde rond 15:00 uur. De kantine is open.

Verloren Zwarte Eastpak rugzak


Verloren, vrijdag, 30 maart 2018
Wie heeft er vorige week zaterdag in Nijverdal een zwarte Eastpak rugzak met rekenmachine gevonden in de buurt van het marktplein. Delen wordt gewaardeerd.

Samengestelde menwedstrijd 't Oale Spoor op 9 en 10 juni.


Overig, woensdag, 28 maart 2018
Menvereniging Helderse Voerluu houdt op 9 en 10 juni 2018 haar jaarlijkse samengestelde menwedstrijd in de prachtige heuvelachtige omgeving van Hellendoorn.  Zoals gebruikelijk wordt het wedstrijdterrein weer mooi aangekleed, en zijn er zes mooie hindernissen voor de ruim honderd aanspanningen. Voor de paramenners maakt deze wedstrijd onderdeel uit van de Para Men Trophy 2018. Inschrijven is mogelijk via ‘mijn KNHS’. Bij de inschrijving is reserveren van de camping mogelijk.  Ook kunt u stalling voor uw paarden/pony`s reserveren. Het gaat vast weer een gezellige en sportieve wedstrijd worden! Wees er snel bij, want vol = vol. Noteer dit evenement alvast in uw agenda!

Menclinic op Eerste Paasdag


Overig, dinsdag, 27 maart 2018
Op eerste Paasdag vindt er in Hippisch Centrum 't Oale Spoor weer een menclinic plaats. De instructeur is Harm Jan Veenstra uit Boijl. Hij heeft een brede ervaring in alles wat met aangespannen paarden van doen heeft. De menners krijgen speciale instructie in groepen van 4 aanspanningen. De clinic duurt van 10 tot 15 uur; voor publiek ook uiterst interessant.  Toegang gratis. 

Grote Boeldag 2e paasdag op 't Lochter in Nijverdal


Overig, zaterdag, 24 maart 2018
Boedelverkoop Nijverdal organiseert een Grote Boeldag:
tweede paasdag van 11.00 tot 16.00 uur
Nijverheidsweg 4 - A, 7442 CH Nijverdal
Alleen tegen contante betaling:
Scherp geprijsde gebruikte meubelen
Dozen vol met kleingoed
Woonaccessoires

Gratis bezorgen van meubelen in gemeente Hellendoorn.
Tip: breng een grote tas of doos mee.

Beeldmeditatie bij een kruisweg - anders kijken naar kunst


Overig, maandag, 19 maart 2018
Op donderdagavond 22 maart a.s. is er weer een avond van de werkgroep Op weg in de stilte. We gaan o.l.v. Annewil Jansen kijken naar een paar schilderijen uit de kruisweg uit een Limburgs kerkje. We kennen de kruisweg uit rooms-katholieke kerken: een vertelling in beelden of schilderijen van de laatste uren van het leven van Jezus. 

We gaan niet zozeer kijken op een technische of kunsthistorische manier, maar meer meditatief: wat doet dit schilderij met me, hoe komt het bij me binnen, ervaar ik er misschien iets van God in? Je hoeft dus geen kunstkenner te zijn om mee te doen, openheid en nieuwsgierigheid is genoeg. Ook als meditatie in wat voor vorm dan ook helemaal nieuw voor je is, ben je meer dan welkom!
We sluiten de avond rond 21.15 uur af met een kort avondgebed in de Regenboogkerk.  

Tijd: 20.00 - ca 21.30 uur (inloop vanaf 19.30 uur).
Locatie: Het Spectrum bij de Regenboog aan de Grotestraat in Nijverdal.

Meer informatie: Annemarie Altena, annemarie.altena@gmail.com of 0548-620539