Login met google

Login met je eigen account

Wachtwoord vergeten?

Leven in Nijverdal

Subway Nijverdal

Sony xperia


Gevonden, zondag, 16 december 2018
gevonden in de Zandsteeg, achter het kerkhof, een Sony Xperia telefoon. 
06-30822979

Voetbaltas DES


Verloren, zondag, 9 december 2018
Wie heeft er zaterdag avond 8 december mijn rode voetbaltas van DES meegenomen? Er staat Djvoorjou en het nummer 8 op. Graaaag reactie

Gezocht man doorgereden na aanrijding


Overig, maandag, 3 december 2018
Hallo meneer,
Ja jij met je blauwe bus, die wat aan de late kant was vanmorgen.
Je reed wel erg hard en had je telefoon in de hand, ok je schrok wel toen je m’n dochter net even te laat aan zag komen. En nog net even aantikte.... oké je raam ging open maar toen je zag dat ze erg verdrietig was en huilde van pijn en schrik trapte je net op de verkeerde pedaal. 
Had je niet iets meer fatsoen of had je nu echt zo veel haast en was het andere zo belangrijk ?
Kan maar zou je dan wel zo vriendelijk willen zijn om je alsnog te melden bij ons, zodat we het netjes op kunnen lossen. 

Man 45-50 jaar grijs haar donker blauwe bus (mat) waarschijnlijk een Vw. 

Mocht je vanmorgen om 8.20uur dit voorval gezien hebben vraag ik je ook contact met ons op te nemen.
De bus kwam uit de richting van het nieuwe kerkhof aan de meester ponsteenlaan, en ging rechts af naar hellendoorn. Mijn dochter fietste aan de joncheerelaan komende vanaf Nijverdal richting hellendoorn.

Graag delen !!!
Graag delen !!!

Leerhuis: Rouwverwerking


Overig, maandag, 12 november 2018
Woensdag 28 november 2018.    Martin Los is pastoor en voorheen dominee, werkzaam in de katholieke kerken van Vleuten en van De Meern.  Hij schrijft pastorale verhalen, twittert en blogt over zijn bevindingen en is ook op Facebook te vinden. De rituelen waarin heel de mens, alle zintuigen, meedoet geven een heel intense beleving. Daar hecht hij grote waarde aan.   Rouwverwerking ‘Life is not a problem to be solved but a mystery to be lived’. Dit was de wijsheid die Rosa Los probeerde toe te passen in haar leven, ook toen ze door een ernstige ziekte werd getroffen. Martin Los, óók vader, schreef een boek over zijn dochter, haar leven en hoe ze met haar ziekte en naderende levenseinde omging, èn over zijn eigen gevoelens van verdriet en onmacht tijdens haar ziekte: Rouw op mijn dak.
Aan de hand van zijn boek zal Los tijdens zijn inleiding verschillende onderwerpen aan de orde stellen die kunnen helpen anders met verlies om te gaan. Martin Los schrijft vanuit zijn pastorale ervaring, maar ook vanuit zijn eigen rouw om zijn dochter. Ook komt God op een verrassende wijze ter sprake.
  Het Centrum, Constantijnstraat 7a, 7442 MC Nijverdal. 0548-612796, aanvang 19.30 uur, 6 euro

Wiej houwt d’r op lös!


Overig, dinsdag, 30 oktober 2018
Zaterdag 10 november a.s. geeft de Hellendoornse Harmonie een slagwerkconcert in de Leerkamer. Tijdens dit concert zullen de slagwerkgroep en de jeugdslagwerkgroep van de Hellendoornse Harmonie onder leiding van Willem Kossink van zich laten horen. Daarnaast speelt ook de slagwerkgroep van de KSW uit Nijverdal onder leiding van Tom Wijnen en de slagwerkgroep van HMV Holten onder leiding van Michel Butterhof. Het belooft een waar slagwerkspektakel te worden. U bent van harte uitgenodigd in de Leerkamer aan de Jacob Kapteynstraat 2 te Hellendoorn. Het concert begint om 19.30 uur en toegang is gratis.

HET KOOR POPKORN NIJVERDAL IS OP ZOEK NAAR NIEUWE ZANGERS & ZANGERESSEN


Gevonden, zaterdag, 20 oktober 2018
Heb je er ooit over nagedacht om te komen zingen in een koor?? Op zaterdag 3 november 2018 is het enthousiaste koor Popkorn te zien en te horen op de zaterdagmarkt in het centrum van Nijverdal tussen 14.00-16.00 uur. We treden dan 3 keer op.  We zoeken mannen en vrouwen die het leuk vinden om in een koor te zingen en van popmuziek houden.  

Popkorn is 23 jaar geleden opgericht en bestaat momenteel uit 32 leden. We treden een aantal keren per jaar op waaronder in de aanloop naar de kerstdagen toe. Dan zingen we op kerstmarkten en andere kerstbijeenkomsten. Daarnaast kun je ons vaak vinden op een korenfestival of zomerfeest. Iedere woensdagavond repeteren we van 20.00 uur tot 22.00 uur onder de enthousiaste leiding van Erwin Strikker bij ‘de Tente’ in Hellendoorn (achter AH). We zingen popmuziek uit de jaren 60 tot heden en geven daar een geheel eigen invulling aan. 

Wil je wel eens meemaken hoe dat er nu precies aan toe gaat tijdens een repetitie? Dan ben je van harte welkom op woensdagavond 7 november a.s. We organiseren dan speciaal voor geïnteresseerden een workshop ‘Zingen in een koor’. Inloop is vanaf 19.45 uur. De workshop begint om 20.00 uur en eindigt om 22.00 uur. Voor koffie en thee in de pauze en een drankje na afloop wordt gezorgd! Deelname is gratis.

We zien je graag op 3 of 7 november!

Rijbewijs verloren


Verloren, vrijdag, 19 oktober 2018
ik ben gister donderdag 18 oktober mijn rijbewijs verloren.
Dit is vermoedelijk gebeurt op het station in Nijverdal dat die hier tijdens het pakken van mijn ov uit mijn pasjes houder is gevallen.
heeft iemand deze gevonden wil diegene dan contact opnemen.
alvast bedankt

Mevrouw


Verloren, woensdag, 10 oktober 2018
Sleutel met houdertje waar lichtje aan zit. Deze zit aan
 een etuitje en groen knijpertje om pasje uit automaat te halen bij een bank. Het verloren etui is
al opgegeven bij de gemeentebalie.