Login met google

Login met je eigen account

Wachtwoord vergeten?

Leven in Nijverdal

Rabobank

ZINema draait ook deze zomer weer doorrrr

11 jul.
Door: ZINiN Theater
ZINema, de bioscoop van ZINiN, draait ook deze zomer weer door met de meest actuele films, maar ook zijn er tot eind juli de tweewekelijkse filmhuisfilms te zien.

Dus heeft u zin om eens een lekker bioscoopje te pakken, dan zijn ze van harte welkom bij ZINema. Vanaf 21 juli t/m begin september  draait ZINema dagelijks de leukste en nieuwste films.

Keuze genoeg
Deze zomer staan actuele films als de nieuwe actiefilm ‘Redbad’ op het programma, maar ook de jeugd komt aan bod met onder andere ‘Sherlock Gnomes’ en ‘Rikkie de Ooievaar’. Op 18 juli kunt u naar de première-avond van ‘Mamma Mia! Here we Go’ en op donderdag 9 augustus vertonen we de documentaire’ Whitney’, een aangrijpende film over het veelbewogen leven van de Amerikaanse zangeres Whitney Houston. Liever even griezelen? Dan kunt u met de kids naar  ‘Hotel Transsylvanië’, een film over monsters op een cruiseschip. Voor de muziekliefhebbers is er op zaterdag 28 juli en zondag 29 juli het live-concert vanuit Maastricht van André Rieu bij ZINema. Keuze genoeg dus!

Informatie en kaarten reserveren
Al onze films, aanvangstijden en prijzen zijn te vinden op www.zinin.com. Het reserveren van kaarten kan via de website www.zinin.com, telefonisch via 0548 624 489. Afhalen kan ook bij de Tourist Info in Nijverdal.

Graag zien we u deze zomer bij ZINema, de bioscoop van ZINiN want ZINema draait doorrr deze zomer!!!

Deel dit bericht

of kopieer deze url: