Login met google

Login met je eigen account

Wachtwoord vergeten?

Leven in Nijverdal

Rabobank

Inloopspreekuur over online-Bibliotheek

2 jul.
Door: ZINiN Bibliotheek Nijverdal
Voor wie de deur niet meer uit wil of kan om een boek te gaan lenen in de bibliotheek, is er tegenwoordig de online bibliotheek.

Via deze online bibliotheek heb je toegang tot zo’n 20.000 titels waarvan je er tien tegelijk kunt lenen en op je smartphone, e-reader of laptop kunt lezen. De E-books blijven drie weken op je digitale boekenplank staan. De ZINiN Bibliotheek in Nijverdal houdt op woensdag 11 juli een inloopspreekuur om uitleg te geven over de online Bibliotheek en het lenen van E-books.

Hoe werkt dat dan?
Om E-books te kunnen lezen moet je lid zijn van de bibliotheek of kun je rechtstreeks lid worden van de online Bibliotheek. Wanneer je dan een online boek leent, verschijnt het automatisch op je digitale boekenplank. De online collectie wordt steeds aangevuld, het aanbod is dus voortdurend in beweging en er valt dus steeds weer iets nieuws te ontdekken. Het voordeel van een online boek lenen is dat je er de deur niet meer voor uit hoeft en nu, met de in aantocht zijnde vakantie, scheelt het een hoop ruimte in je koffer.

Ik ben digitaal niet zo vaardig
Als je niet zo vaardig bent met internet of onbekend bent met de online Bibliotheek, dan helpt de ZINiN Bibliotheek je graag verder. Op woensdag 11 juli wordt er daarom in de bibliotheek in Nijverdal een inloopspreekuur gehouden, waar René Lueks uitleg zal geven over het hele proces rondom het lenen van E-books. Na dit inloopspreekuur weet u alles over het lenen van E-books: van het aanmaken van een account tot het digitale ‘dichtslaan’ van het boek. Aanmelden is niet nodig en deelname is gratis. Meer informatie kunt u krijgen via telefoonnummer 0548-613342 of mailen met renelueks@zinin.com

Deel dit bericht

of kopieer deze url: