Login met google

Login met je eigen account

Wachtwoord vergeten?

Leven in Nijverdal

Rabobank

Zomercampagne ZINiN bibliotheek van start

29 jun.
Door: ZINiN Bibliotheek Nijverdal
Deze zomer biedt de ZINiN Bibliotheek weer diverse mogelijkheden om uw zomer (vakantie) op een heerlijke manier te laten verlopen. Er zijn mogelijkheden van een gratis zomerabonnement tot het aanschaffen van boeken voor een redelijke prijs. Voor de kinderen zijn er drie gratis Coderdojomiddagen.

Gratis drie maanden lid worden
In de maanden juli en augustus kunt u een gratis zomerabonnement voor drie maanden afsluiten bij de ZINiN Bibliotheek. Op deze manier kunt u gratis kennismaken met alle faciliteiten en diensten die de bibliotheek biedt, zoals bijvoorbeeld het lenen van e-books, gebruik maken van de luisterbieb, een dvd huren, etc. Het zomerabonnement wordt na drie maanden automatisch beëindigd. Is het lidmaatschap goed bevallen, dan kunt u permanent lid worden. Het zomerabonnement heeft als doel niet-leden kennis te laten maken met alle faciliteiten en diensten die de ZINiN bibliotheken biedt.

Gratis leentermijn verlengen
Wie de leentermijn van zijn boeken tot nu toe vanaf de eigen computer / tablet  verlengde, betaalde daar tot nu een bedrag van drie cent voor. De ZINiN bibliotheek heeft besloten om dit bedrag te laten vervallen, verlengen van de boeken, zowel vanuit huis als bij de bibliotheek zelf, is vanaf nu gratis.
Download de Vakantiebieb
De vakantie wordt nog leuker met het downloaden van de Vakantiebieb. Met meer dan 60 E-books voor jong en oud, die je maar liefst twee maanden mag lenen, kan de vakantie helemaal niet meer stuk. Lees de E-books op je telefoon of tablet, dat scheelt weer ruimte in je koffer. Kinderen van 6 t/m 12 jaar maken kans op een iPad mini. Laat ons weten wat je favoriete e-book uit de Vakantiebieb is via www.vakantiebieb.nl. De Vakantiebieb is open van 1 juli t/m 31 augustus.

Boekverkoop
Op zaterdag 23 juni is de boekverkoop van deze zomer begonnen in de ZINiN bibliotheek in Nijverdal. Op de eerste verdieping zijn afgeschreven boeken te koop en op deze manier kunt u voor een redelijke prijs uw eigen boekverzameling aanvullen. U vindt diverse genres, zoals kinderboeken, reisverslagen, romans en geschiedenisboeken. Zeker de moeite waard om even een kijkje te komen nemen.

Gewijzigde openingstijden
De openingstijden van de ZINiN bibliotheek Nijverdal worden tijdens de zomer gewijzigd. Van 2 juli tot en met 1 september vervalt de opening op dinsdag tijdens de avonduren en is de bieb tot 17.00 uur geopend. Op de zaterdagen gaat de bibliotheek een uurtje eerder open en dus kan men vanaf 10.00 uur al terecht. 

Openingstijden
Maandag van 11.00 tot 17.00 uur
Dinsdag van 11.00 uur tot 17.00 uur
Woensdag van 11.00 uur tot 17.00 uur
Donderdag van 11.00 tot 20.00 uur
Vrijdag van 11.00 uur tot 17.0 uur
Zaterdag van 10.00 tot 17.00 uur

Zomer Coderdojo
De bibliotheek houdt op drie zaterdagen in de zomer drie gratis workshops Coderdojo, oftewel het leren programmeren en gebruik leren maken van de modernste technologie. Op zaterdag 28 juni wordt er les gegeven in Stopmotion, een filmtechniek waarmee speciale effecten in films worden gecreëerd.
De tweede coderdojomiddag is op zaterdag 11 augustus, dan wordt er met 3D technieken gewerkt. 
Tot slot van deze serie is er op zaterdag 25 augustus een robotmiddag en wordt er op een kindvriendelijke manier ingegaan op robotica met ozobots. Dit zijn makkelijk programmeerbare robots. Alle drie middagen zijn gratis toegankelijk. 

Deel dit bericht

of kopieer deze url: