Login met google

Login met je eigen account

Wachtwoord vergeten?

Leven in Nijverdal

Rabobank

Restaurant De Sallandse Berg viert 2-jarig jubileum!

29 jun.
Door: Restaurant De Sallandse Berg
Restaurant De Sallandse Berg viert deze maand, op 22 juli, haar tweejarig jubileum. Manager en gastheer Wim Eertink vertelt over de afgelopen tijd.

‘Het is altijd spannend wanneer je iets nieuws begint. Mensen wisten van te voren ook niet wat ze konden verwachten. Ze waren gewend aan het à la carte restaurant dat er voor ons in zat. Wij hebben een heel ander concept. En dat is meer dan alleen wokken en grillen. Overdag serveren wij lunch, gebak en koffie. In de avond zijn wij een all inclusive restaurant met nationale en internationale gerechten. Voor een vast bedrag per persoon kunnen gasten onbeperkt eten en drinken, ook bier, wijn, thee en koffie zit bij de prijs inbegrepen.

Restaurant De Sallandse Berg richt zich niet op één bepaalde doelgroep. Wij zijn er voor jong en oud. We beschikken over vijf verschillende zalen met elk zijn eigen ambiance. Eén van die zalen heeft een speelruimte met speeltoestellen voor de allerkleinsten. Ook qua eten wordt er aan iedereen gedacht. We hebben voor ieder wat wils. Patat met frikandel, kroket of pannenkoeken voor de kleintjes. Biefstuk, rib eye of lamsrack van de grill voor de vleesliefhebber en noem maar op. Ook hebben wij vegetarische gerechten en houden wij rekening met eventuele allergieën. Daarnaast serveert het restaurant zoveel mogelijk biologische en lokale producten.

Met de drukke zomerperiode op komst, kijkt de manager tevreden terug. Wij zijn trots en dankbaar voor wat wij iedere dag mogen doen. Het is mooi om te zien dat de mensen ons weten te vinden en met een glimlach weer het restaurant verlaten. Daar doen wij het voor.

Voor lunch kun je vanaf 12:00 bij ons terecht. Voor het all inclusive diner kun je vanaf 16.00 terecht. In de maand juli vieren wij ons 2-jarig jubileum! Vier jij dat samen met ons?

Ga naar onze Facebookpagina www.facebook.com/desallandseberg en maak kansen op een gratis diner voor uw gezin, familie, buren, kennissen of vrienden!

Deel dit bericht

of kopieer deze url: