Login met google

Login met je eigen account

Wachtwoord vergeten?

Leven in Nijverdal

ZINiN Theater

Door de bomen het bos zien

1 jun.
Door: Leven in Nijverdal
Een mooi moment om met het hele gezin naar buiten te gaan. Kom mee met de gids van Staatsbosbeheer en laat je verrassen door al het moois dat de Sallandse Heuvelrug te bieden heeft. Je komt van alles te weten over de cultuurhistorie, het ontstaan en de natuur op de Sallandse Heuvelrug. Leuk en stiekem ook een beetje leerzaam.

Wandel zondag 3 juni of dinsdag 26 juni mee met een natuurgids en geniet van de bossen en bomen op de Sallandse Heuvelrug. De gids neemt u mee door de bossen en naar de heide. Geniet van het bos, de prachtige vergezichten en het on-Hollandse landschap op de Sallandse heuvelrug.

De start van de wandelingen is bij het BuitenCentrum van Staatsbosbeheer, Grotestraat 281, 7441 GS Nijverdal. De wandeling start om 14.00 uur en duurt ongeveer 2 uur. De lengte van de wandeling is rond de 4 à 5 kilometer. Kosten voor volwassenen €4,-- en €2,50 voor de kinderen t/m 12 jaar.

De Sallandse heuvelrug biedt u bergen aan natuur. Een prachtige wandeling voor het hele gezin. Ga mee op ontdekkingstocht door het bos. En ontdek door de bomen het bos.

Aanmelden via de website: https://www.staatsbosbeheer.nl/natuurgebieden/salland/buitencentrum

Na de wandeling is het heerlijk bijkomen binnen of op het terras bij het restaurant Buitengewoon Lekker in het BuitenCentrum.

Informatie: BuitenCentrum aan de balie of telefonisch 0548-612711
Kijk ook op www.staatsbosbeheer.nl en www.np-desallandseheuvelrug.nl
 

Deel dit bericht

of kopieer deze url: