Login met google

Login met je eigen account

Wachtwoord vergeten?

Leven in Nijverdal

Rabobank

Queen Tribute Show in Openluchttheater Nijverdal

17 mei
Door: Openluchttheater
The Great Queen Rats speciaal vanuit Italië naar Nijverdal

Het Openluchttheater Nijverdal is trots op het feit dat ze er is in geslaagd om één van de beste Queen Tribute bands uit Europa naar Nijverdal te halen: The Great Queen Rats. Deze tribute-band komt speciaal van uit Florence (Italië) over om op zaterdagavond 2 juni in het Openluchttheater te spelen. Ze brengen een fantastische tribute-show met de grootste Queen hits, waarbij ze het origineel in zowel muziek als aankleding duizelingwekkend dicht benaderen. De show begint om 21.00 uur.

De grootse Queen-classics
The Great Queen Rats brengen een geweldige tribute-show met de grootse hits van Queen zoals: ‘We Will Rock You’, ‘We Are The Champions’ en natuurlijk ‘Bohemian Rapsody’. Daarnaast komen ook echte Queen-classics voorbij die bij het grote publiek ‘ietsje’ minder bekend zijn, maar toch echte klassiekers zijn. Denk hierbij aan songs zoals: ‘Radio Ga Ga’, ‘Under Pressure’ en ‘A Kind of Magic’.
Look & sound van Queen
Een live-show van The Great Queen Rats is een aparte ervaring, dat het publiek gewoon echt moet ervaren. Alle details zijn op een fantastische manier in de show verwerkt: de kostuums, het podium, de originele tune en the look en sound van Queen en Freddie Mercury zelf.

Popquiz voorafgaand aan de show
Voorafgaand aan de show is er de mogelijkheid om mee te doen met een popquiz onder leiding van quizmaster Herman Beltman. De quiz start om 20.00 uur en opgave hiervoor is verplicht. Opgave kan via openluchttheater@zinin.com.

Kaarten reserveren
Kaarten voor deze voorstelling zijn te verkrijgen via www.zinin.com, telefonisch via (0548) 624489, aan de theaterkassa bij de Tourist Info in Nijverdal of op de avond van de voorstelling zelf aan de kassa van het Openluchttheater Nijverdal.

Deel dit bericht

of kopieer deze url: