Login met google

Login met je eigen account

Wachtwoord vergeten?

Leven in Nijverdal

Subway Nijverdal

Foto-expositie

16 apr.
Door: Leven in Nijverdal
Foto’s leerlingen Reggesteyn nog tot 18 april te zien en verwerkt in een filmpje In het kader van Earth Hour hebben leerlingen van Reggesteyn een workshop fotografie van Emile Willems gevolgd en zijn vervolgens samen met hem een avond op pad gegaan om op het station en in het centrum van Nijverdal te fotograferen.

De foto die elke leerling zelf het mooist vond hangen sinds een paar weken op een expositie in het gemeentehuis. Deze is nog tot 18 april te bekijken en verhuist daarna naar Reggesteyn. Op zaterdag 24 maart werd in de gemeente Hellendoorn evenals op vele andere plaatsen op aarde voor de tweede keer aandacht gevraagd voor de kwetsbaarheid van de planeet.

Evenals vorig jaar kregen leerlingen van Reggesteyn de mogelijkheid om in de weken voorafgaand aan Earth Hour een workshop te volgen en onder leiding van Emile Willems te experimenteren met licht en donker, reflectie en het hanteren van verschillende sluitertijden. Dit levert bijzondere foto’s op die gemaakt zijn op het station en het Henri Dunantplein en de Grotestraat. De foto’s zijn nog tot 18 april a.s. te zien in de hal van het Huis van Cultuur en Bestuur. Verder is er van de foto’s een filmpje gemaakt dat op You Tube staat, zie: https://youtu.be/pz1DX-vHiL0

Deel dit bericht

of kopieer deze url: