Login met google

Login met je eigen account

Wachtwoord vergeten?

Leven in Nijverdal

Subway Nijverdal

Veiligheid gegarandeerd tijdens de Regge Survival

27 mrt.
Door: Atletics
De voorbereidingen voor de Regge Survival op zaterdag 23 juni zijn in volle gang. Afgelopen weekend stuurde de organisatie een email naar alle teamcaptains van vorig jaar.

De inschrijving wordt namelijk geopend op zaterdagavond 7 april. Verder werd in de email vermeld dat de Regge Survival vanaf dit jaar wordt georganiseerd onder auspiciën van de Survivalbond Nederland, de SBN.

Daartoe is besloten na overleg met de gemeente Hellendoorn, welke verantwoordelijk is voor het afgeven van de vergunningen voor het jaarlijkse evenement. Aanleiding van dit overleg was het noodlottige ongeval van vorig jaar in Venlo, waarbij een dode viel te betreuren bij een obstakelrun. Reden voor de gemeente om de veiligheidsmaatregelen van de Regge Survival nogmaals tegen het licht te houden.

Hoewel de gemeente en de organisatie van de Regge Survival niet twijfelen aan de veiligheid van het evenement, is er toch afgesproken om het jaarlijkse sportevenement te voorzien van een officieel veiligheidskeurmerk. Dit keurmerk wordt afgegeven door de Survivalbond Nederland, welke de expertise heeft om survivalhindernissen op veiligheid te keuren. Om die reden moet de organisatie voldoen aan diverse eisen. Deelname duurder Een van die eisen maakt het voor niet-leden van de SBN duurder om deel te nemen aan de Regge Survival. De Bond stelt deelnemers -die geen lid zijn- verplicht om verzekeringskosten van € 3,50 bovenop het inschrijfgeld te betalen. Aangezien het merendeel van de deelnemers geen lid is, probeert de organisatie deelnemers tegemoet te komen. Zij hebben het inschrijfgeld met € 0,50 kunnen verlagen t.o.v. vorig jaar.

Afstand: Prijs SBN-leden:                 Prijs niet-leden:

1,5 km                 € 7,00                              7,00 

4 km                   € 9,00                            € 12,50

6 km                   € 11,00                          € 14,50

Opening inschrijving Op zaterdag 7 april opent de organisatie de vernieuwde inschrijfpagina om 20.18 uur. Aangezien de inschrijving tijdens eerdere jaren binnen enkele minuten vol zat, houdt de organisatie dit jaar een reservelijst achter de hand. Mocht de inschrijving weer binnen tien minuten vol raken, dan openen zij op zondag 8 april om 12.00 uur de inschrijving voor op de reservelijst.

Vanaf zondag 1 april staan de instructies voor de inschrijving op de website van de Regge Survival. Daar valt ook te lezen over het nieuwe goede doel van de Regge Survival. Deelnemers kunnen zich dit jaar namelijk inzetten voor de stichting Spieren voor Spieren. Een organisatie die zich inzet om spierziektes bij kinderen de wereld uit te helpen.

Deel dit bericht

of kopieer deze url: