Login met google

Login met je eigen account

Wachtwoord vergeten?

Leven in Nijverdal

Subway Nijverdal

Films bij ZINema

13 mrt.
Door: Leven in Nijverdal
- Breathe

'Breathe', een filmhuisfilm die op dinsdag 20 maart te zien is bij ZINema Filmhuis, is een hartverwarmend liefdesverhaal waarin elke dag geleefd wordt alsof het de laatste is. In het waargebeurde liefdesverhaal Breathe heeft de avontuurlijke en charismatische Robin Cavendish nog een heel leven voor zich wanneer hij plots verlamd raakt door polio. Tegen alle doktersadviezen in brengt zijn vrouw Diana hem van het ziekenhuis in Afrika weer naar huis in Engeland.

- Arjen's Big Night

Wat is nu de kick van een vogelaar? Op die vraag gaat vogelaar Arjen Dwarshuis op donderdag 22 maart antwoord geven in het ZINiN Theater. Hij doet dat als voorbereiding op zijn film 'Arjen's Big Year', die op zondag 25 maart in de ZINema bioscoop wordt vertoond.
Voorafgaand aan deze film 'Arjen's Big Night' is een lezing.

- Pieter Konijn

De verfilming van het boek 'Pieter Konijn' van Beatrix Potters tijdloze verhaal over dit eigenwijze en ondeugende konijn, is vanaf zondag 25 maart bij ZINema te zien. Een heerlijk middagje bioscoop dus met de kids. De avontuurlijke held Pieter Konijn is geliefd bij meerdere generaties lezers en heeft nu de hoofdrol in zijn eigentijdse en stoere live-action animatiefilm voor de hele familie gekregen.

Kaarten reserveren
Kaarten voor deze film zijn te bestellen via www.zinin.com of af te halen bij de Tourist Info in Nijverdal.
Telefonisch bestellen kan ook via  0548-624489.

 

Deel dit bericht

of kopieer deze url: