Login met google

Login met je eigen account

Wachtwoord vergeten?

Leven in Nijverdal

ZINiN Theater

Koningsdag met wederom de Grootse Nijverdalse Vrijmarkt

13 mrt.
Door: Bruisend Nijverdal

Op vrijdag 27 april 2018 wordt Koningsdag in Nederland gevierd. En na het succes van vorig jaar kon het niet uitblijven dat dit in Nijverdal weer gebeurd met de GROOTSE Nijverdalse vrijmarkt! Dit jaar nog mooier en grootser dan vorig jaar onder andere door de intensieve samenwerking tussen Bruisend Nijverdal, Advendo en winkeliersvereniging Op naar Nijverdal!

Koningsdag is Nijverdal ook weer van jou en van al je vrienden en vriendinnen! Iedereen is welkom om GRATIS spulletjes te verkopen in de straten van het centrum. Het centrum van ons dorp is die dag namelijk omgetoverd tot de GROOTSE Nijverdalse Vrijmarkt.

Meedoen? Meld je dan eenvoudig aan voor een GRATIS plekje op de site van Stichting Bruisend Nijverdal: www.bruisendnijverdal.com/koningsdag 

Ga je niets verkopen op de vrijmarkt, maar wil je wel komen rondneuzen: bezoek dan eerst even om 10.00 uur de aubade op het Henri Dunantplein voor de feestelijke opening van Koningsdag. Na afloop heeft u hier ook de gelegenheid voor het feliciteren van de gedecoreerden uit onze gemeente. 

Hierna starten alle activiteiten in het centrum van ons Bruisende centrum. Naast de vrijmarkt zijn natuurlijk ook alle winkels geopend. Tevens is er veel muziek en vertier in de straten en is er in samenwerking met Advendo een leuk programma in elkaar gezet op het Henri Dunantplein met ’s morgen optredens van leerlingen van de Pop Rock Factory en ’s middags onze bekende Sofa Rockers. Maar natuurlijk ook Advendo’s Rad van Avontuur. Allerlei activiteiten voor de kinderen (spellen, schminken, eendenbak, springkussen) en wordt de inwendige mens ook niet vergeten met overheerlijke hamburgers, oliebollen en poffertjes.

Uitrusten en genieten van al die gezelligheid kan natuurlijk ook vanaf de vele terrassen welke ons centrum rijk is.

Advendo
Dit jaarlijkse feest vormt voor Advendo ook een belangrijke bron van inkomsten waar we erg blij mee zijn. Ook dit jaar heeft de crea-bea kraam weer een plekje op de vrijmarkt. Creatieve Advendo-leden hebben hun best gedaan om weer leuke artikelen te kunnen verkopen. Daarnaast is er nog de boekenmarkt, hier zijn boeken, CD’s en en LP’s te vinden. Materialen worden elk jaar in grote getale bij ons aangeleverd, wat we erg waarderen. De materialen kunnen op dinsdag- en woensdagavond ingeleverd worden bij het Advendo huis tussen 19.00 en 21.30 uur. Daarnaast kunnen de boeken ook bij u opgehaald worden. Voor vragen hierover kunt u contact opnemen met Luuk Bouwhuis. Tel: 06-208 860 34

Kortom.. Nijverdal heeft weer een reuze gezellige dag in het vooruitzicht. Komt allen, ontmoet, heb plezier en geniet!

Deel dit bericht

of kopieer deze url: