Login met google

Login met je eigen account

Wachtwoord vergeten?

Leven in Nijverdal

Subway Nijverdal

Sallandse Heuvelrug Paasfair

12 feb.
Door: Leven in Nijverdal
Sallandse Heuvelrug Paasfair, naar buiten, proeven en beleven!
 
Kom genieten op de Paasfair bij het Buitencentrum Sallandse Heuvelrug want in de lente wil je nog maar één ding: naar buiten proeven en beleven! Laat dat nou net in onze natuur zitten.

Op maandag 2 april , tweede paasdag zal de vijfde editie plaats vinden van onze gezellige paasfair bij het buitencentrum Sallandse Heuvelrug

Tijdens deze dag krijg je een voorproefje van wat de natuur te bieden heeft. Er zijn diverse standhouders die hun producten zullen aanbieden. Sieraden, outdoor producten, bloemen, lifestyle, tuinaccessoires, antiek en brocante. En om te proeven uiteraard verschillende huisgemaakte streekproducten van de restaurants en tuinders uit de regio. 
Een dag vol activiteiten voor jong en oud. Volg een workshop met bloemen en groen, schminken, broodjes bakken, knutselen met natuurlijke materialen,  of eten uit de natuur. Of rijd een stukje met de Heideslak. Kortom, genoeg te zien, te proeven, te horen en te beleven.
 
Tevens kunnen bezoekers een workshop boogschieten volgen onder leiding van Buitensport Zwolle, hiervoor moet men zich online aanmelden op de site van het buitencentrum Sallandse Heuvelrug.
 
Op de Sallandse Heuvelrug paasfair is nog plaats voor exposanten met streekproducten en handmade producten. Bent u geïnteresseerd? Neem dan contact op met Ria de Zwart van Staatsbosbeheer. Buitencentrum Sallandse Heuvelrug, T 0548-612711 of per e-mail: buitencentrumsallandseheuvelrug@staatsbosbeheer.nl
 
Locatie:                 Buitencentrum Sallandse Heuvelrug
                             Grotestraat 281 7441 GS Nijverdal
Datum:                 Maandag 2 april 2018
Aanvangstijd:       10.30 uur
Eindtijd:                16.30 uur
Telefoon:              0548-612 711
E-mail:                  buitencentrumsallandseheuvelrug@staatsbosbeheer.nl
 

Deel dit bericht

of kopieer deze url: