Login met google

Login met je eigen account

Wachtwoord vergeten?

Leven in Nijverdal

Subway Nijverdal

Blessure dwingt Jeff Bovelander per direct te stoppen

8 feb.
Door: Hulzense Boys
Jeff Bovelander, speler van ons eersteelftal, heeft helaas moeten besluiten per direct een punt achter zijn actieve spelersloopbaan te moeten zetten. Een langdurige hamstringblessure is de aanleiding tot dit besluit.

Op 19 maart 2016, in de thuiswedstrijd tegen IJVV, sloeg het noodlot toe. Uit een vrije bal leek Jeff te scoren, maar tijdens het aanzetten ging het met. Een afgescheurde hamstringpees bleek het gevolg. Een zware operatie, waarbij de hamstringpees met bothaken weer werd vastgezet en een zeer lange periode van revalidatie waren noodzakelijk.

Dit seizoen leek Jeff eindelijk weer fit te zijn, mede dankzij een spuit in de hamstring. Toch was de werking hiervan eerder uitgewerkt dan gehoopt en heeft hij op doktersadvies moeten besluiten om per direct te stoppen met voetbal. Een begrijpelijke, maar voor Jeff ook hele vervelende beslissing. De allerlaatste bal die Jeff in het eerste van Hulzense Boys raakte was een fraaie. Het was op dinsdag 28 november. In Kampen schoot hij de winnende penalty in de bekerwedstrijd tegen KHC tegen de touwen.

Zo komt er dus een einde aan de carrière van een prachtige voetballer. Jeff Bovelander is begonnen in de jeugd van Hulzense Boys en maakte in de junioren de overstap naar Heracles Almelo. Na enkele jaren keerde hij terug in Hulsen. Na enkele jaren verkaste hij naar het Wierdense SVZW. In 2007 keerde hij terug bij Hulzense Boys om direct kampioen te worden. Op het veld van buurman DES werd de laatste wedstrijd van het seizoen gewonnen, mede door een doelpunt van Jeff. We willen Jeff bedanken voor de mooie jaren en hopen dat zijn grote voetbalkennis voor onze club behouden blijft.

Deel dit bericht

of kopieer deze url: