Login met google

Login met je eigen account

Wachtwoord vergeten?

Leven in Nijverdal

Subway Nijverdal

VolkerWessels Holterberg ATB tocht 11 februari

7 feb.
Door: FTC CC'75
Op zondag 11 februari 2018 organiseert de Nijverdalse FTC CC’75, de NTFU-klassieker  “VolkerWessels Holterberg ATB-Tocht”.

Dankzij de samenwerking met Landgoed Noetselerberg, Staatsbosbeheer en Natuurmonumenten is er een uitdagend parcours van 35- en 55 km met technische trails over de Sallandse Heuvelrug uitgezet.

Nieuw! Mogelijkheid tot voorinschrijving via Link naar inschrijf formulier NTFU

De tocht door dit schitterende natuurgebied bevat single tracks, zandpaden, pittige beklimmingen en lange afdalingen. De route gaat over paden en door gebieden waar normaal gesproken waar alleen tijdens deze tocht gefietst mag worden . Hierdoor ontstaat de kans om ook van deze prachtige stukken natuur te genieten. Zowel de korte als de lange route gaan eerst richting Holten, de 55 km maakt een extra lus naar de noordkant Hellendoorn. De 35 km heeft onderweg 1x een verzorgingspost en de 55 km heeft 2x verzorging met technische ondersteuning.

Niet voor niets heeft deze tocht 3 sterren gekregen, de hoogste beoordeling van de kwaliteitscommissie van de NTFU. Hierbij wordt gelet op veiligheid, organisatie en uniforme wegwijziging van de route.

Ook de MTB-ers waarderen de tocht, gezien de grote deelname in de voorgaande edities.

De startplaats is bij camping Noetselerberg, Holterweg 116, Nijverdal.

Er kan gestart worden tussen 9.00 tot 10.00 uur.
Kosten: NTFU-leden €5,- ; niet-leden €7,-
Scan en Go aanwezig.

Van het inschrijfgeld wordt €1,00 per deelnemer afgedragen aan de Stichting Support For Nature. Hiermee dragen wij bij aan de instandhouding van het prachtige natuurgebied.

Zowel douchegelegenheid als gelegenheid voor het afspuiten van uw fiets aanwezig. Ook is er een de mogelijkheid om kopje snert, een gehaktbal of een biertje na afloop te nuttigen.

Inlichtingen bij: Chantal Fokkert T: 06-14114250. E: chantalfokkert@hotmail.com

Deel dit bericht

of kopieer deze url: