Login met google

Login met je eigen account

Wachtwoord vergeten?

Leven in Nijverdal

Subway Nijverdal

Milou Ekkel van PSV Hertruiters Regiokampioen klasse M1

5 feb.
Door: Hertruitertjes
Zaterdag werd weer een deel van de Regiokampioenschappen voor paarden en pony’s gehouden. Ook leden van PSV Hertruiters gingen hier van start.

Bij de dressuur was er succes voor Milou Ekkel. Zij startte met haar paard Uvonia in IJsselmuiden in de klasse M1. In een groot deelnemersveld en met hele mooie punten, 208,5 en 206,5 wist zij de kampioenstitel op te eisen. Met deze knappe prestatie mogen zij Overijssel vertegenwoordigen tijdens de Nederlandse Kampioenschappen in Ermelo op 9 maart. Voor Marjolein Toeters was er ook dressuursucces te melden.

Zij startte ook in IJsselmuiden met haar paard Zaira in de klasse B en behaalde met 193,5 en 199 punten de achtste prijs. Bij het springen in Genemuiden was er een knappe zesde prijs voor Charéna Zandbergen en haar pony Kendale The Twins in de klasse L categorie D/E. En met deze prestatie plaatste ook zij zich voor het aankomend NK in Ermelo op 24 maart.
 
Er werden ook nog wedstrijden in de buurt gereden en ook daar zijn successen te melden: Melissa Eshuis en Jip Ottes gingen van start in Den Ham. Er werd daar dressuur gereden. Melissa startte in de klasse B categorie C. En ze deed dit niet zonder succes want ze pakte de tweede prijs met haar pony Pim met 199,5 punten. Jip startte met River in de impuls klasse en behaalde een eerste prijs met 187 punten.

Deel dit bericht

of kopieer deze url: