Login met google

Login met je eigen account

Wachtwoord vergeten?

Leven in Nijverdal

Subway Nijverdal

​Licentie Nationale Zwemdiploma’s voor zwembad Het Ravijn

12 jan.
Door: Zwembad Ravijn
Afgelopen week ontving Zwembad Het Ravijn de Goedkeuring Licentie Nationale Zwemdiploma’s’. Deze licentie komt voort uit  landelijke verbeterslagen in zwemonderwijs en wordt uitgegeven door de Nationale Raad Zwemveiligheid, NRZ.
 
Licentie
Het ‘enige echte Zwem-ABC’ mag alleen aangeboden en gepromoot worden door zwemlesaanbieders in het bezit van de Licentie Nationale Zwemdiploma’s. De licentie geeft ouders de zekerheid, dat de zwemlesaanbieder handelt volgens de kwaliteitsstandaard van de zwembranche. Dat wil zeggen veilig en kwalitatief goed zwemonderwijs.
 
Audit
De audit voor de licentie in zwembad Het Ravijn vond plaats op woensdag 20 december 2017. Het resultaat was een zeer positief auditrapport.
De audit voor de Licentie Nationale Zwemdiploma’s bestaat uit verschillende onderdelen. Zo wordt o.a. gekeken naar het zwemspecifiek kader, de accommodatie, de sociale veiligheid, kwalificaties van zwemlesgevenden, het lesplan, communicatie met ouders etc.. Ook dient de zwemlesaanbieder tal van documenten aan te leveren voor het toetsen van veiligheid en kwaliteit.
In alle opzichten scoorde Het Ravijn ruimschoots voldoende.
 
Alles over zwemles
Wie op zoek is naar passend zwemonderwijs voor zijn of haar kind, doet er goed aan zich eerst te verdiepen in het aanbod. Welke zwemles past het beste bij je kind en waar moet je op letten bij het maken van je keuze? Antwoord op deze vragen en meer praktische informatie en tips om de zoektocht makkelijker te maken, zijn te vinden op www.allesoverzwemles.nl.
 
Specifieke informatie over de zwemlessen in zwembad Het Ravijn is te vinden op www.hetravijn.nl of via de receptie van Het Ravijn – zwem sport zorg -, tel. 0548-613516.

Deel dit bericht

of kopieer deze url: