Login met google

Login met je eigen account

Wachtwoord vergeten?

Leven in Nijverdal

Subway Nijverdal

​Stemmen op de beste sporters van onze gemeente

12 jan.
Door: Leven in Nijverdal
Wie verdient volgens jou een nominatie en moet kans maken op de titel sportman, sportvrouw, sportploeg, sportvrijwilliger of sporttalent van het jaar? De aanmeldingstermijn is gestopt. Tot en met aanstaande zaterdag 13 januari kunt u nog stemmen op de beste sporters, via de website: www.sportverkiezinghellendoorn.nl.
 
Ook 2017 was weer een mooi sportjaar voor onze gemeente. Met vele goede sportprestaties. Het is weer mogelijk om op uw Hellendoornse Sportheld(en) voor de Sportverkiezing Hellendoorn 2017 te stemmen. Het sportgala wordt georganiseerd op 17 februari 2018 bij Twents Ribhouse Noabers in Hellendoorn.
 
Stemmen kan op de kandidaten voor de categorieën: Sportvrijwilliger, Sporttalent, Sportploeg, Andere Sporten (niet noc/nsf), Sportvrouw en Sportman. De vakjury komt in januari bij elkaar om te stemmen over de kandidaten. Ook het publiek krijgt hier een stem. Van 3 tot en met 13 januari kan iedereen in de gemeente Hellendoorn een stem uitbrengen via een online stemformulier. Na 15 januari worden de genomineerden bekendgemaakt!
En tijdens het sportgala in februari worden de winnaars in het zonnetje gezet.
 
Meer informatie op www.sportverkiezinghellendoorn.nl en op Facebook.com/sportverkiezinghellendoorn. 

KLIK HIER OM TE STEMMEN

Deel dit bericht

of kopieer deze url: