Login met google

Login met je eigen account

Wachtwoord vergeten?

Leven in Nijverdal

ZINiN Theater

​Open huis Basisschool de Bongerd

12 jan.
Door: Leven in Nijverdal
Op donderdag 18 januari  houdt PC Basisschool De Bongerd in Hulsen open huis voor ouders van nieuwe leerlingen. Op deze dag kun je kennis maken met De Bongerd; een moderne school in een authentiek gebouw voor kinderen uit Hulsen en de Kruidenwijk.

Je bent welkom in de ochtend van 8.30 uur tot 12.00 uur als de hele school volop in bedrijf is, maar ook in de avond van 18.00 uur tot 20.30 uur, als dat beter past.

Als je kiest voor de Bongerd gaat het om plezier en prestatie. We zijn er trots op dat dit recent bevestigd is in een landelijke meting (RTL scholentest https://www.rtlnieuws.nl/scholentest).
Kinderen moeten later terugkijken op een fijne basisschooltijd. We willen het beste uit kinderen halen; passend bij hun mogelijkheden en behoeften. Dat willen we realiseren door goede relaties met kinderen op te bouwen en betekenisvol en uitdagend onderwijs te geven. We praten niet tegen kinderen, maar we praten met kinderen!

Nieuwsgierig geworden? Kom naar ons open huis of neem contact op met de directeur van de school : Henk Wessels (dir@bongerd-ikt.nl of 0548-610722).

Deel dit bericht

of kopieer deze url: