Login met google

Login met je eigen account

Wachtwoord vergeten?

Leven in Nijverdal

Rabobank

Christmas time’ voor kiddy’s tijdens Ouder- en kindzwemmen

7 dec.
Door: Zwembad Ravijn
Op woensdag 20 en donderdag 21 december is het ‘Christmas time’ tijdens Ouder- en kindzwemmen in zwembad Het Ravijn. Kinderen van 0 tot 4 jaar kunnen dan meedoen aan allerlei leuke kerstspelletjes.Op woensdagochtend is er een inloopuur van 09.00 - 10.00, ongeacht de leeftijd van de kinderen. Op donderdagochtend zijn de lessen van Ouder- en kindzwemmen ingedeeld in leeftijdscategorieën. Elke donderdagochtend is er gratis oppas aanwezig.
 
Steeds meer ouders kiezen er voor hun kind al jong op speelse manier kennis te laten maken met water. De Ouder- en kindlessen van Het Ravijn worden dan ook druk bezocht. Een heerlijk moment om samen te genieten en alle aandacht te richten op je kindje.

Niet alleen ouders, maar ook bijv. opa’s en oma’s komen gezellig met hun (klein)kind naar Het Ravijn om te spelen in het water. Kinderen leren op een ontspannen manier te bewegen en drijven in water, waardoor ze later makkelijk instromen in de zwemlessen ABC. Wie over een langere periode mee doet aan Ouder- en Kindzwemmen kan zijn/haar kind bovendien eerder in laten stromen in de zwemlessen.
 
Opgave van tevoren is niet nodig. De kosten zijn € 4,75.
Meer informatie is te vinden op www.hetravijn.nl.

Deel dit bericht

of kopieer deze url: