Login met google

Login met je eigen account

Wachtwoord vergeten?

Leven in Nijverdal

ZINiN Theater

Full service tankstation vestigt zich op 't Lochter

7 dec.
Door: Leven in Nijverdal
Op de circa 3.000 m2 wil Fieten Olie een full service tankstation realiseren met naast benzine- en dieselpompen voor personen- en vrachtwagens ook een shop en een wasstraat. Tevens wordt er voorzien in elektrische laadpalen. De verwachting is dat de benodigde vergunningen snel rondkomen en Fieten Olie in maart-april 2018 met de bouw kan beginnen. 

Richard Fieten van Fieten Olie en wethouder Thomas Walder namens de gemeente Hellendoorn ondertekenden woensdag 6 december de koopovereenkomst voor een kavel op bedrijvenpark ‘t  Lochter in Nijverdal.

Fieten OIie is actief in heel Noord Nederland en exploiteert ook al een tankstation aan de Smidsweg in Nijverdal. Het nieuwe tankstation komt op het kruispunt van de Burgemeester Boersingel en de Benjamin Franklinstraat. Richard Fieten: “Met deze locatie onder aan de afrit van de straks doorgetrokken 4 baans autoweg A35 doen we een investering in de toekomst. We geloven erin te kunnen profiteren van de toenemende verkeersstromen zowel van Zwolle naar Enschede en vice versa als van het verkeer dat afslaat naar Nijverdal centrum en Rijssen.”

Ook wethouder Walder toont zich enthousiast: “Na de Politie met hun kantoor Twente West is dit de tweede partij in korte tijd die kiest voor een locatie aan de N35. En we zijn met verschillende andere partijen in gesprek. Bedrijvenpark ‘t Lochter zit duidelijk in de lift.” 

Deel dit bericht

of kopieer deze url: