Login met google

Login met je eigen account

Wachtwoord vergeten?

Leven in Nijverdal

Subway Nijverdal

Pop Meets Musical bij samenwerking tussen koren

12 okt.
Door: Popkorn
Pop meets Musical! Dat is de titel van een uniek concert dat PopKorn en het Nijverdals Mannenkoor gaan geven op zaterdag 14 oktober 2017 om 20.00 uur in Het Centrum aan de Constantijnstraat in Nijverdal.

Het leek beide koren een mooie gelegenheid om het publiek kennis te laten maken met twee uiteenlopende muziekstijlen. Het Nijverdals Mannenkoor heeft de laatste jaren al laten zien dat niet alleen de traditionele mannenzang wordt beoefend maar ook de switch heeft gemaakt naar meer vernieuwende en herkenbare songs. Het laatste Nieuwjaarsconcert in het ZINiN theater stond in het teken van de Musical. Tijdens dit concert zullen een deel van die nummers worden gezongen. Daarnaast zal het Ensemble van het Nijverdals Mannenkoor ook haar bijdrage leveren.

PopKorn brengt al ruim 20 jaar een mix van hedendaagse popmuziek, zoals Douwe Bob, Adéle en Jason Mraz met musicalsongs uit o.a. Grease, Flashdance en Les Misérables. Zij maken daarbij ook steeds vaker met succes gebruik van haar eigen talenten binnen het koor voor een solopartij in een muziekstuk. 

Het Nijverdals Mannenkoor staat onder leiding van Willem Jan Asselt en wordt begeleid door pianist Joshua Jozef. 
Erwin Strikker is dirigent van PopKorn met op keyboard Jeroen Beeris.

Al met al een gevarieerd programma voor elk wat wils.
De toegang is gratis. Wel wordt er na afloop een vrije gift gevraagd voor de bestrijding van de onkosten.

Deel dit bericht

of kopieer deze url: