Login met google

Login met je eigen account

Wachtwoord vergeten?

Leven in Nijverdal

Subway Nijverdal

Exposant worden op de Kerstfair tijdens lichtjeswandeling?

12 okt.
Door: Staatsbosbeheer
In het weekend van 16 december zal de eerste editie van een sfeervolle kerstfair worden georganiseerd bij  het Buitencentrum op de Sallandse Heuvelrug. Tijdens deze kerstfair zal voor de tweede keer de lichtjeswandeling plaats vinden in het bos van de Sallandse Heuvelrug.
 
Als organisatie zijn we op zoek naar exposanten met kwalitatief hoogwaardige producten. Uiteraard houden wij er rekening mee om een divers aanbod standhouders met bijzondere producten neer te zetten. Verkoopt u bijvoorbeeld woonaccessoires, kerst gerelateerde cadeau-ideeën, speelgoed of producten van hout, of andere leuke of unieke producten die met kerst te maken hebben, neem dan contact met ons op om de mogelijkheden door te nemen. Om zoveel mogelijk bezoekers naar de kerstfair te trekken richten wij ons op een brede doelgroep.
 
Naast het aanbod van een grote variatie van diensten en producten binnen deze kerstambiance wordt er nog meer geboden aan de bezoekers. Met een koor, midwinterhoorn blazers, een verhalenverteller, de Gagelspollers, een levende kersstal, een gezellige restaurant is deze sfeervolle kerstfair en lichtjeswandeling compleet met een kerstwens in de kerstboom.
 
De kerstfair en lichtjeswandeling kenmerkt zich door een uitgebreide promotiecampagne:
Website: www.staatsbosbeheer.nl  en https://www.staatsbosbeheer.nl/activiteiten/salland/kerstfair-sallandse-heuvelrug Met de marketingcampagne bereiken we de weide omgeving rondom Hellendoorn en Nijverdal.
 
Interesse in deelname?
Stuur een mail naar: r.dezwart-oosterbroek@staatsbosbeheer.nl
Of bel naar: 0548-612711

Deel dit bericht

of kopieer deze url: