Login met google

Login met je eigen account

Wachtwoord vergeten?

Leven in Nijverdal

ZINiN Theater

​The Pilgrims maken comeback in Openluchttheater Nijverdal

14 aug.
Door: ZINiN Theater
In de jaren ’90 waren ze succesvol. Honderdduizenden platen, optredens op de grote Europese festivals en hits als ‘White Men’ en ‘Come Undone’. En nu keren ze eindelijk terug: The Pilgrims. Met hun nieuwe show ‘Punk, Soul, Rock ’n Roll’ komen ze naar het Openluchttheater in Nijverdal op zaterdag 2 september. Bij de generatie die in de jaren ’90 hun hoogtijdagen qua uitgaan beleefden, zal de opzwepende rockmuziek en de rauwe stem van Reniet Vrieze nog vers in het geheugen liggen. Zij zullen memorabele avonden hebben beleefd in o.a. de Lantaarn in Hellendoorn.

Grote Europese festivals
De aanstekelijke en opzwepende rockmuziek en de unieke, herkenbare rauwe stem van zanger en gitarist Reniet Vrieze bleken een succesformule voor The Pilgrims in de jaren ’90. Een garantie voor spetterende live-optredens en geliefd bij het publiek. Geen wonder dat grote Europese festivals ze graag op hun podium hadden staan. Met hits als ‘White Men’ en ‘Come Undone’ kregen ze het publiek altijd mee.

Eindelijk terug op Nederlandse podia
Na honderdduizenden platen, vele optredens en een lange periode van stilte keren The Pilgrims nu terug. Met hun ‘Punk, Soul, Rock ’n Roll Tour’ doen ze de Nederlandse podia weer aan en het Openluchttheater Nijverdal is één van de podia. In de nieuwe tour komt het complete muzikale spectrum van The Pilgrims aan bod: zowel rauwe, harde en heavy, als filmische breekbare muziek. Nieuwe nummers en oud werk in een nieuw jasje, gebracht door de ervaren topmuzikanten van The Pilgrims en met de nog altijd kenmerkende stem van Reniet Vrieze.

Supportacts 2 Show Swing en Genral Redbeard              
The Pilgrims komen niet alleen naar het Openluchttheater Nijverdal. Ze hebben gekozen voor de lokaal/regionaal bekende band 2 Shot Swing en de Zaanse band General Redbeard. Een avondprogramma dat staat als een huis!
2 Shot Swing timmert inmiddels behoorlijk aan de weg en treden veel op. Ze spelen nummers van o.a. Toto, The Eagles en Mothers Finest. En dan met name de vergeten pareltjes met een hoog ‘ohja-gehalte’ van de bekende albums.
General Redbeard is strakke hardrock met een hoog energiegehalte. Je hebt bands die zich uitsluitend bezig houden met het maken van goede strak gespeelde muziek en bands die zich voornamelijk op de show richten. General Redbeard doet graag beiden!

Reserveer nu kaarten en ontvang gratis nieuwe (digitale) album van The Pilgrims
Reserveer je de kaarten via www.zinin.com dan krijg je een downloadlink waarmee je het nieuwe album van The Pilgrims gratis kunt downloaden. Een mooi cadeautje van The Pilgrims! Kaarten zijn ook te reserveren via de reserveerlijn (0548)624489 of aan de theaterkassa bij de VVV/Tourist Info in Nijverdal. 

Foto: Ron Koffeman

Deel dit bericht

of kopieer deze url: