Login met google

Login met je eigen account

Wachtwoord vergeten?

Leven in Nijverdal

Rabobank

Staatsbosbeheer organiseert Heidesafari

10 aug.
Door: Staatsbosbeheer
Wie durft dinsdag 22 augustus of 29 augustus mee op heidesafari? De safari start bij het BuitenCentrum de Sallandse Heuvelrug van Staatsbosbeheer, Grotestraat 281, 7441 GS in Nijverdal.

In augustus verandert Nationaal Park De Sallandse Heuvelrug weer in een prachtige paarse zee van bloeiende heide. Om van dit schouwspel te kunnen genieten worden er allerlei activiteiten georganiseerd tijdens de beleefweken van de Sallandse Heuvelrug van 19 augustus t/m 3 september 2017. De Paarse Loper wordt voor bezoekers uitgerold en de loper opent ook de spreekwoordelijke deuren om alles wat paars is te kunnen zien, proeven, ruiken en ervaren. Alle activiteiten, paarse overnachtingen en arrangementen staan op https://www.paarseloper.nl

Ook bij het BuitenCentrum van Staatsbosbeheer in Nijverdal worden diverse activiteiten georganiseerd. 
Onder andere de heidesafari, een ontdektocht speciaal voor kinderen en hun (groot)ouders. Ontdek, beleef samen met je (klein)kind(eren) de heide en het bos van de Sallandse Heuvelrug in de tijd dat de heide prachtig bloeit. 

We starten om 14.00 uur en de tocht duurt ongeveer twee uur. Ver lopen doen we niet, maar wel veel ontdekken! De kosten zijn € 5,-- per deelnemer. Van te voren graag aanmelden via de website van Staatsbosbeheer.
In een groep met gids van Staatsbosbeheer ga je op pad en je zult versteld staan wat er allemaal te zien, ruiken en ontdekken valt. Tijdens deze heidesafari gebruik je al je zintuigen en doe je leuke opdrachten en spelletjes.  

Voor meer informatie en aanmelden kijk op 
https://www.staatsbosbeheer.nl/activiteiten/salland/heidesafari-over-de-sallandse-heuvelrug

Het BuitenCentrum is het startpunt voor uw dagje uit op de Sallandse heuvelrug. Kom kijken en genieten. Na een wandeling is het goed vertoeven in het restaurant of op het terras van BuitenGewoon Lekker.
De Sallandse Heuvelrug je kunt er gewoon niet omheen!

Deel dit bericht

of kopieer deze url: