Login met google

Login met je eigen account

Wachtwoord vergeten?

Leven in Nijverdal

ZINiN Theater

Veel successen voor PSV Hertruiters bij NK

31 jul.
Door: Hertruitertjes
Zaterdag 29 juli werden de Regiokampioenschappen voor ponycombinaties gehouden in Bentelo. Voor de Hertruiters kwamen maar liefst 14 combinaties individueel aan de start en 1 combinatie startte in een viertal. Uiteraard werden alle beste beentjes voorgezet en iedereen heeft zo goed mogelijk gepresteerd. Al viel dat nog niet altijd mee door de zenuwen die er vaak toch zijn bij een kampioenschap.

Uiteindelijk werden er twee individuele kampioenen van PSV Hertruiters gehuldigd: Nické Miskotte met haar pony Brouwershaven’s Diva in de klasse M1 categorie D/E met 202 en 197 punten en Noortje ten Cate met haar pony Macho in de klasse L2 categorie C met 193 en 199 punten. Malika Elshof startte in het gelegenheidsviertal dat gevormd werd van leden uit drie verenigingen en onder leiding stond van Janet Elshof. Zij werden kampioen in de klasse M met 218 en 192 punten.

Dylian Roelofs werd met haar pony Poppings Soraya reservekampioen in de klasse L1 categorie D/E. Milou Ekkel behaalde met haar pony Heidehof’s Armanda een derde prijs in de klasse L2 categorie D/E met 200 en 201 punten. In dezelfde rubriek behaalde Marilyn  Roelofs met haar pony Hoppenhof’s Yentle een vierde prijs met 199,5 en 197 Punten. Luc Eshuis wist zijn pony Forest fire naar een mooie vierde prijs te rijden in de klasse B categorie C. Hij behaalde twee keer 195,5 punten. In dezelfde rubriek behaalde Silke Pot met haar pony Orion een vijfde prijs met 195,5 en 188,5 punten. Hele mooie prestaties waardoor zeven combinaties doorgaan naar het NK te Ermelo, de Hippiade, op zaterdag 26 augustus.

Deel dit bericht

of kopieer deze url: