Login met google

Login met je eigen account

Wachtwoord vergeten?

Leven in Nijverdal

Rabobank

Volop genieten tijdens de Europarit

16 jun.
Door: Leven in Nijverdal
Afgelopen donderdag is de Europarit weer van start gegaan. De start was in Grenoble, de technische keuring op die woensdag avond er voor.
De finish is zondagavond in Hellendoorn, dus uit en thuis rijden alle deelnemers uit de gehele regio dik 3000 km.

De Europarit wordt georganiseerd door Automobiel Sport Vereniging Hellendoorn (ASVH). Op de site van de Europarit komt dagelijks een mooi fotoverslag te staan. Het gehele fotoverslag vind je hier!

Een kort verslagje van de eerste dagen:  
Dag 1
De equipes zijn aangekomen in Lorrach, Zuid-Duitsland, morgenvroeg verder naar Grenoble. Daar is in de avond de documentencontrole. Onder andere de equipe's Bertus en Carolien Hengstman, Jan Roelofs en Frank Twilhaar en Rene Wippert en André brink uit Haarle genieten van de mooie omgeving. 

Dag 2
De equipe's druppelen langzaam binnen voor de documentencontrole in een zeer warm Grenoble, 34 Graden. Direct na de keuring werd er op startnummer volgorde gestart. Het voordeel van starten op locatie, je zit direct in een mooie gebied!

Dag 3
We hebben een lange dag achter de rug, ruim 12 uur gereden van Grenoble naar Anzere in Zwitserland. Er was veel oponthoud onderweg. De tweede etappe start vrijdag 16 juni vanuit het Zwitsere Anzère en loopt via diverse bergpassen en door Liechtenstein naar Dornbirn in Oostenrijk.

Deel dit bericht

of kopieer deze url: