Login met google

Login met je eigen account

Wachtwoord vergeten?

Leven in Nijverdal

Rabobank

Zonsopkomstloop 16 september: Schrijf je in

16 jun.
Door: Leven in Nijverdal
Na de succesvolle eerste editie van de Zonsopkomstloop op de Holterberg in de ochtenduren komt er dit jaar een tweede editie op zaterdag 16 september. Vorig jaar waren de deelnemers laaiend enthousiast!  

Vroege Vogels
Onder de hardlopers is de avond of de vroege ochtend erg populair. De zaterdag is voor de meeste mensen een dag waarbij er veel activiteiten op het programma staan. Daarom is er gekozen voor een loop waarbij iedere deelnemer nog wat aan de dag heeft.

De Zonsopkomstloop start om 07.00 uur op de Holterberg. Er wordt getraind in groepen van hetzelfde niveau. Het parcours van de hardloopwedstrijd kan worden verkend op de autovrije Holterberg met opkomende zon. Na de training, rond de klok van 08.30 uur gaat iedereen gezamenlijk ontbijten met een uitgebreid ontbijtbuffet speciaal voor de hardlopers bij Woody’s’. 
De kosten zijn € 14,00 per persoon. Inschrijven kan via de website www.diepehelholterbergloop.nl/inschrijfformulier-zonsopkomstloop

Programma Zonsopkomstloop zaterdag 16 septemberAanmelden vanaf 07.00 uur Start clinic om 07.30 uurEinde clinic rond 08.30 uur
Vanaf 08.30 uur uitgebreid ontbijtbuffet bij Woody's met broodjes, croissantjes, zoetwaren, Franse kazen, diverse vleeswaren, fruit, roerei, spek, worstjes en natuurlijk onmisbaar koffie, thee, verse jus en melk. 

Meer info: www.diepehelholterbergloop.nl

Deel dit bericht

of kopieer deze url: