Login met google

Login met je eigen account

Wachtwoord vergeten?

Leven in Nijverdal

ZINiN Theater

Concert met Simone, Nelly en Charlotte

Door Leven in Nijverdal
Datum donderdag, 24 mei 2018
Tijd Van 20:00 tot 22:00
Plaats Nijverdal
Muziekkring Hellendoorn heeft weer een drietal unieke musici bij elkaar weten te brengen die het concert Onder-De-Trap van donderdag 24 mei gaan verzorgen.

Simone Rankenberg en Nelly Armenian gaan op piano diverse stukken brengen van Grieg, Beethoven en Khatchaturjan, waarbij opgemerkt moet worden dat Nelly Armenian een groot aantal werken van Russische en Armeense componisten zal brengen. Charlotte Oord koos voor haar dwarsfluit voor Gluck, Debussy en Godard. Een zeer gevarieerd en verrassend programma.

Simone Rankenberg
De 18-jarige Simone woont in Markelo en heeft roots in Nijverdal. Momenteel zit ze in haar examenjaar VWO. Zij heeft lange tijd dwarsfluit gespeeld, slaagde zelfs voor haar D-examen en nam deel aan het Prinses Christina Concours. Toch lonkte na al die jaren de piano, waar thuis al veelvuldig op werd  gemusiceerd door haar moeder. Sinds 2,5 jaar heeft zij les bij Anouk de Jong in Goor en afgelopen april werd zij al toegelaten tot de vooropleiding Piano Klassiek aan het ArtEZ Conservatorium in Zwolle, waar zij in september van dit jaar zal starten. 

Nelly Armenian
Nelly Armenian (1974) is een in Armenië geboren en getogen pianiste. Met een pianiste als moeder kwam zij al op jonge leeftijd in aanraking met muziek. Ze rondde haar pianostudie in haar geboorteland af, waarna ze in 2010 in Enschede aan het ArtEZ Conservatorium haar tweede studie heeft afgerond als concert pianiste en koordirigente. Zij heeft ervaring bij diverse ensemble projecten zoals "Carmina Burana"  in 2008. Nelly is werkzaam geweest als vaste pianiste bij verschillende kamerkoren en is tevens organist en dirigente in dienst  van de Armeense  kerk in  Almelo. Daarnaast is ze oprichtster van Muziekschool Pianoforte www.muziekschoolpianoforte.nl en werkzaam als pianodocente in Nijverdal en Ommen. Nelly is getrouwd en moeder van twee zoons van 23 en 21 jaar en zij heeft een dochter van 19. 

Charlotte Oord
Charlotte is op 6-jarige leeftijd begonnen met dwarsfluitlessen in Hoorn. In juni 2016 is ze afgestuurd aan het ArtEZ-conservatorium Enschede in de richting klassiek dwarsfluit bij Hans Nijman. Tijdens haar studie ontdekte ze dat ze lesgeven ontzettend leuk vindt. Na haar studie is Charlotte zich daarom vooral op het geven van muziekles gaan richten. Ze is momenteel actief als blok- en dwarsfluitdocente op verschillende muziekscholen. Charlotte geeft ook les op Muziekschool Pianoforte waar Nelly Armenian de oprichtster van is. Charlotte speelt naast het lesgeven veel samen met pianiste Arieke Hoekerd en valt  vaak in als 1e fluit of piccolo in verschillende orkesten.

Muziek-Onder-De-Trap
Het concert op donderdag 24 mei begint om 20.00 uur. 
Huis voor Cultuur en Bestuur, Nijverdal

Deel dit bericht

of kopieer deze url: