Login met google

Login met je eigen account

Wachtwoord vergeten?

Leven in Nijverdal

Rabobank

Maak je eigen app tijdens workshop Coderdojo

Door ZINiN Theater
Datum zaterdag, 19 mei 2018
Tijd Van 14:00 tot 15:30
Adres W. Alexanderstraat 7
Plaats 7442MA Nijverdal
Telefoon 0548624489
Wat is er nu leuker dan zelf leren programmeren, een website maken of een app ontwikkelen?

Of misschien zelfs je eigen game maken of een Ozobot robotje programmeren? Het kan allemaal tijdens de workshop Coderdojo in de ZINiN Bibliotheek op zaterdag 19 mei. Een leuke en leerzame workshop, waarbij het leren programmeren tot een leuke sociale ervaring wordt omgetoverd, want je maakt immers contact met gelijkgestemden, met wie je dan tevens je ervaringen en kennis kunt delen. Deze workshop is  bedoeld voor kinderen van 8 tot 18 jaar.

Maak van niets iets
Als programmeur krijg je de kans van niets iets te maken, logica te gebruiken en problemen op te lossen als iets niet werkt zoals het hoort. Programmeren stimuleert immers de creativiteit, het logisch nadenken en het probleemoplossend vermogen. Dus wie de uitdaging aan durft te gaan, is bij de workshop Coderdojo helemaal op zijn/haar plaats.  De vaardigheden die hier aangeleerd kunnen worden, zijn voor ieder kind van belang.

Coderdojo is gratis
De workshop Coderdojo in de ZINiN Bibliotheek is helemaal gratis en wordt opgezet en georganiseerd door vrijwilligers. Er wordt veel nadruk gelegd op open source en gratis software. Wereldwijd heeft deze Coderdojo een breed netwerk aan vrijwilligers en er is maar één regel die geldt tijdens de workshop: ‘Boven Alles: Wees Cool!’ Aanmelden voor de workshop kan via www.zinin.com. Deelname is gratis.

Datum                                zaterdag 19 mei 2018
Starttijd                              14.00 uur
Eindtijd                              15.30 uur
Toegangsprijs                    Gratis
 

Deel dit bericht

of kopieer deze url: