Login met google

Login met je eigen account

Wachtwoord vergeten?

Leven in Nijverdal

Subway Nijverdal

Mooie opkomst bij 10e ouderenmiddag in Daarlerveen

Door Leven in Nijverdal
Datum woensdag, 21 november 2018
Tijd Van 14:00 tot 16:00
Adres Brugstraat 10
Plaats Daarlerveen
Telefoon 0546643151
In november 2013  begonnen de beide kerken “De Schoof” en “De Kruiskerk” Daarlerveen, in samenwerking met ‘Welzijn Ouderen Daarlerveen’ met de eerste ouderenmiddag.

Bijna 100 personen waren op woensdag 7 februari in “De Kruiskerk” voor de tiende editie. Er was koffie/thee met koek, begonnen met gebed en zongen het lied ‘Groot is uw trouw o Heer, mijn God en Vader’. Daarna genoten we van de oude en mooie verhalen van ‘De Kakelkontjes’ en hoorden we hoe ze aan die naam zijn gekomen. Na een korte pauze met koffie/thee en heerlijke chocolaatjes, gesponsord door de Jumbo Westerhaar, was het lachen met de Honeymoonquiz. We leerden vier Daarlerveense echtparen wat beter kennen en er waren wel heel bijzondere prijzen.

Van een rijsttafel voor twee personen tot een pannenset en een weekend voor twee personen. De poedelprijs was helpen bij het opruimen en dat is ook gedaan. Als u aanwezig was, dan weet u wie deze echtparen waren. Na even bijkomen van dit onderdeel was het een halfuurtje ‘liedjes uit de oude tijd’. Niet alleen de liedjes, maar ook de bijbehorende creaties brachten de lachspieren aardig los.

We kunnen terug zien op een mooie en gezellige middag, waar de ontmoeting de boventoon voerde. Aan het einde dankten wij  onze hemelse Vader voor deze middag. Op woensdag 21 november 2018 is de volgende ouderenmiddag in “De Schoof”, Brugstraat 10 te Daarlerveen. Aanvang: 14.00 uur. Vooraf is er weer koffie/thee en iets lekkers erbij. Dit alles voor een vrije gift.  Iedereen is van harte welkom! Meer informatie over de ‘ouderenmiddagen’ bij Roelof Hekman, 0546-643151.

Deel dit bericht

of kopieer deze url: