Login met google

Login met je eigen account

Wachtwoord vergeten?

Leven in Nijverdal

ZINiN Theater

Komende voorstellingen in ZINiN

Door Leven in Nijverdal
Datum vrijdag, 16 februari 2018
Tijd Van 20:15 tot 22:15
Plaats Nijverdal
Telefoon 0548624489
Vrouw Holland op vrijdag 16 februari:
Na meer dan twintig jaar komt er een eind aan het schaamteloze en brutale cabaretgeweld van vrouwencabaretgroep Vrouw Holland. Nooit meer grof verpakte gevoelige liedjes of pijnlijke sketches. Tijdens hun afscheidstournee doen ze ook nog één keer het ZINiN Theater aan, en wel op vrijdag 16 februari. Mis het niet en kom deze vrijpostige cabaretières dus nog een keer bewonderen, want ze zijn rijper, sterker, dikker maar geen cent wijzer. 
(Zie foto).

Fresku op zaterdag 17 februari:
Rapper Fresku is eigenlijk op zijn best als hij niet voor de grap kiest, maar open en eerlijk over zijn eigen leven vertelt. En dat doet hij dan ook in zijn voorstelling 'Welkom bij de Fresku Show', waarmee hij op zaterdag 17 februari naar het ZINiN Theater komt. Maar ook typetjes en zijn raps komen ruim aan bod. Met deze show past Fresku prima in de trend van rappers en singer-songwriters als Ali B en Lucky Fonz, die ook het theater ingingen.

Kaarten reserveren
Kaarten voor deze voorstelling zijn af te bestellen via www.zinin.com of af te halen bij de Tourist Info in Nijverdal. Telefonisch bestellen kan ook via  0548-624489.


 

Deel dit bericht

of kopieer deze url: