Login met google

Login met je eigen account

Wachtwoord vergeten?

Leven in Nijverdal

Rabobank

Muziek Onder De Trap

Door Leven in Nijverdal
Datum donderdag, 15 februari 2018
Tijd Van 20:00 tot 22:00
Plaats Nijverdal
Kaliber Kunstenschool te gast bij Muziek-Onder-De-Trap. Talenten uit speciale klas gaan voor klassiek

Muziekkring Hellendoorn geeft vandaag het Onder-De-Trap podium aan de talentenklas ‘Klassiek’ van de Kaliber Kunstenschool. Julie Aboalwy, Elianne den Bakker, Frank den Bakker, Daphne van ’t Erve, Nienke Lankamp, Armand van Dijk (winnaar Klassiek Talent 2016), Elsa Tijhof (eervolle vermelding Klassiek Talent 2017), Thalisa Jagt en Wieke Kramer maken deel uit van deze speciale klas en zij verzorgen het programma van deze avond.
                                                        ∞
De talentenklas ‘Klassiek’ maakt onderdeel uit van een complete talentstroom binnen de Kaliber Kunstenschool. Naast de Klassieke tak zijn er ook talentklassen voor pop muziek, dans, theater en is er een “Jeugdkunstacademie”. In zo’n speciale klas kom je niet zo maar terecht, je mag pas deelnemen na het doen van een auditie waarbij wordt beoordeeld of je geschikt bent. Talent en motivatie vormen de meest belangrijke criteria. Voordelen van het deelnemen aan de talentenklas zijn dat de leerlingen meer tijd krijgen voor de wekelijkse lessen en dat ze naast de reguliere lessen ook workshops aangeboden krijgen. Gedurende het leerjaar worden er enkele concerten samengesteld waarin de leerlingen kunnen laten horen wat ze muzikaal in huis hebben en waarbij ze natuurlijk de nodige podiumervaring opdoen.
                                     ∞
Veel van de leerlingen uit de talentenklas zijn ook actief deelnemer aan concoursen zoals het ‘Prinses Christina Concours’ of het ‘Jeugd Muziek Concours Oost’. De talentenklas ‘Klassiek’ van de Kaliber Kunstenschool bestaat momenteel uit 14 leerlingen variërend in de leeftijd van 11 tot 18 jaar, die instrumenten bespelen zoals piano, viool, dwarsfluit, hobo, trompet en trombone. Vandaag laat een gedeelte van de talentenklas van zich horen. 

Muziek-Onder-De-Trap
Concert met Talentenklas Kaliber Kunstenschool
Donderdag 15 februari 2018, aanvang 20.00 uur
Huis voor Cultuur en Bestuur, Nijverdal

Deel dit bericht

of kopieer deze url: