Login met google

Login met je eigen account

Wachtwoord vergeten?

Leven in Nijverdal

Rabobank

Wie durft er mee op Bossafari?

Door Leven in Nijverdal
Datum dinsdag, 13 februari 2018
Tijd Van 14:00 tot 16:00
Adres Grotestraat 281
Plaats Nijverdal
Wie durft dinsdag 13, 20 of 28 februari mee op bossafari?
De safari start om 14.00 uur bij het BuitenCentrum de Sallandse Heuvelrug van Staatsbosbeheer, Grotestraat 281, 7441 GS in Nijverdal.

 
De bossafari is een ontdektocht speciaal voor kinderen en hun (groot)ouders. Ontdek, beleef samen met je (klein)kind(eren) vanaf 6 jaar het bos van de Sallandse Heuvelrug.
We starten om 14.00 uur en de tocht duurt ongeveer twee uur. Ver lopen doen we niet, maar wel veel ontdekken! De kosten zijn € 5,-- per deelnemer. Van te voren graag aanmelden via de website van Staatsbosbeheer.
In een groep met gids van Staatsbosbeheer ga je op pad en je zult versteld staan wat er allemaal te zien, ruiken en ontdekken valt. Het is nog winter, maar is het voorjaar al een beetje te zien en te horen in het bos? Tijdens deze bossafari gebruik je al je zintuigen en doe je leuke opdrachten en spelletjes. 
 
Voor meer informatie en aanmelden kijk op: https://www.staatsbosbeheer.nl/activiteiten/salland/ontdek-de-sallandse-heuvelrug-bossafari-ouders-kinderen
Het BuitenCentrum is het startpunt voor uw dagje uit op de Sallandse heuvelrug. Kom kijken en genieten. Na een wandeling is het goed vertoeven in het restaurant BuitenGewoon Lekker.
 
De Sallandse Heuvelrug, bergen vol natuur. Je kunt er gewoon niet omheen!
 

Deel dit bericht

of kopieer deze url: