Login met google

Login met je eigen account

Wachtwoord vergeten?

Leven in Nijverdal

Rabobank

Hysterisch, wereldvreemd en van het padje af

Door ZINiN Theater
Datum zaterdag, 13 januari 2018
Tijd Van 20:15 tot 23:00
Adres W. Alexanderstraat 7
Plaats 7442MA Nijverdal
Telefoon 0548624489
De onaangepaste Nathalie Baartman varieert op een aantal manieren op het thema dat al vele jaren haar voorstellingen kleurt: de goede oude tijd. De verhalen van Nathalie zijn boeiend, geestig en soms schaamteloos. Ze weet als betrokken en geëngageerd cabaretier de grote thema’s van vandaag subtiel te mengen met haar persoonlijke belevenissen en gevoelens. Deze eigenzinnige cabaretier is te zien op zaterdag 13 januari 2018 in het theater van het ZINiN.
 
Hilarische opmerkingen en Twentse liederen
In de voorstelling ‘Voest’ schildert Baartman met veel humor een portret van haar emotionele moeder en haar warmbloedige tantes. Met mooie opmerkingen van Nathalie die zij citeert van onder andere haar tante: ‘Oww, als ik een jong wicht was, had ik mie er ook zo’n één oetzocht.’ Een voorstelling vol hilarische opmerkingen en Twentse liederen, die ze onder andere begeleidt op de accordeon.
 
Ik ben een Hunkertukker
Baartman voltooide ooit een studie tot dramatherapeute en werkte in de psychiatrie. Dit vond ze nooit leuk. ‘Je moet dan mensen naar het normale terugbrengen.’ Dit wilde ze niet. Ze is de cabaretwereld ingedoken om haar uit te leven in gekte en absurditeit. Verder vindt Nathalie Baartman zichzelf een hunkertukker. Dat is een Tukker die weggegaan is uit Twente, maar naar zijn geboortestreek blijft verlangen. In ‘Voest’, Twents voor vuist, vertelt Baartman over haar terugkeer.
 
Reserveer nu
Kaarten kunnen gereserveerd worden via www.zinin.com. Kaarten zijn ook te reserveren via de reserveerlijn (0548)624489 of aan de theaterkassa bij de VVV/Tourist Info in Nijverdal.

Deel dit bericht

of kopieer deze url: