Login met google

Login met je eigen account

Wachtwoord vergeten?

Leven in Nijverdal

ZINiN Theater

'HOi On ice' op Schaatsbaan Nijverdal

Door Op Naar Nijverdal
Datum donderdag, 7 december 2017
Tijd Van 15:00 tot 21:00
Adres Schaatsbaan Nijverdal
Plaats Nijverdal
In samenwerking met HOi fm presenteert Schaatsbaan Nijverdal dit jaar voor het eerst: “HOi On ice”. Terwijl er op de naastgelegen schaatsbaan druk wordt geschaatst, trekken de vrijwilligers van HOi fm in een glazen studio in hartje Nijverdal.  Vanuit deze studio draaien de vaste presentatoren van de lokale radio omroep muziek uit alle tijden vanaf 15.00 uur tot sluitingstijd van de schaatsbaan.
 
De schaatsbaan heeft altijd prima ijs en door aankleding met een knus winterterras, sfeerverlichting, kerstbomen, vuurkorven, glühwein en warme choco is het Henri Dunantplein van 7 december t/m 7 januari 2018 omgetoverd tot een waar winterparadijs. En de vrijwilligers van HOi fm zijn deze hele periode dus zichtbaar aanwezig, in de glazen studio bij de schaatsbaan.
 
Muziek van alle genres komt voorbij. Ook de bekende programma’s, zoals: Reggebreed, HOi fm sport, Goedemorgen Hellendoorn, De gouden terugblik en een speciale uitzending op 24 december met de Winterse 50 zullen vanuit HOi On ice te zien en te horen zijn. In de studio van HOi On ice ontvangen de vrijwilligers diverse gasten. En het leuke is: de bezoekers van de schaatsbaan kunnen ter plekke een verzoeknummer aanvragen!
 
Opening donderdag 7 december om 15.00 uur!
 
IJSTIJD!
Op het ijs worden deze hele periode leuke activiteiten georganiseerd, waaronder schoolschaatsen en discoschaatsen en zijn er diverse optredens en demonstraties. Voor wie geen zin heeft om de ijzers onder te binden, maar toch wil genieten van de unieke sfeer, is het heerlijk toeven in de gezellige tipi bij de schaatsbaan. Het is er lekker warm en met regelmatig optredens van bands en koren is het er altijd beregezellig. 
Nieuw dit jaar is dat Schaatsbaan Nijverdal onderdeel uitmaakt van IJSTIJD!. IJSTIJD! is een initiatief van de KNSB waarbij samen met Croky, KPN en mediapartner 100% NL onze ijsbaan en nog 29 andere ijsbanen omarmd worden. Het is een podium waarmee de KNSB iedereen wil laten ontdekken hoe leuk schaatsen is. Het voortbestaan van tijdelijke ijsbanen in stadscentra en op dorpspleinen is voor hen belangrijk, omdat de jeugd hier op een laagdrempelige manier kennis maakt met schaatsen.
 
Wil je op de hoogte blijven van al het nieuws rondom de schaatsbaan? Volg de Schaatsbaan Nijverdal dan op Facebook: www.facebook.com/schaatsbaannijverdal.

Deel dit bericht

of kopieer deze url: