Login met google

Login met je eigen account

Wachtwoord vergeten?

Leven in Nijverdal

ZINiN Theater

Avond uit in Nijverdal: Open Podium in ‘de Smidse’

Door ZINiN Theater
Datum zaterdag, 9 december 2017
Tijd Van 20:00 tot 23:00
Adres De Smidse
Plaats Nijverdal
Op zaterdag 9 december vindt het eerste Open Podium plaats in de Smidse te Nijverdal. Kom genieten van afwisselende muzikale optredens (van pop tot rock) van de bands ‘Elesteon’, ‘Zacht & Romig’, ‘Pisces’, en ‘Dibs on Front’, akoestisch duo ‘2TuneUp’, solozangeres ‘Joy van Rhee’ en akoestisch gitarist en zanger ‘Matthew Jansen’. 

De avond start om 20:00 uur. In het prachtige historische gebouw ‘de Smidse’ zal een gezellige sfeer gecreëerd worden en bij de bar kunt u genieten van een heerlijk drankje. Kom zaterdag 9 december het Open Podium bezoeken en laat je omver blazen door de aanstormende en gevestigde muzikale talenten! Toegang tot het evenement is gratis. 

Het Open Podium is een initiatief dat wordt georganiseerd in het kader van Ingenium, een vierjarig talentprogramma in de gemeente Hellendoorn waarbij ondersteuning geboden wordt in de talentontwikkeling van lokale muziek- en theaterbeoefenaars. Het volgende Open Podium zal plaatsvinden op zaterdag 7 april 2018, wederom in het prachtige pand ‘de Smidse’. 

Deel dit bericht

of kopieer deze url: