Login met google

Login met je eigen account

Wachtwoord vergeten?

Leven in Nijverdal

Rabobank

ZINema presenteert magische kerstfilm: The Nutcracker

Door ZINiN Theater
Datum zondag, 10 december 2017
Tijd Van 10:30 tot 12:00
Adres Willem Alexanderstraat 7
Plaats 7442MA Nijverdal
Telefoon 0548612494
ZINema vertoont op zondag 10 december om 10.30 uur de meest traditionele Britse kerstproductie die je je maar kunt voorstellen: ‘The Royal Ballet, The Nutcracker’. Live Cinema: de beste balletvoorstelling op wereldniveau, maar dan op het witte doek. Het is een magisch kerstverhaal, dat door ieder zichzelf respecterend balletgezelschap rondom kerst weer op het repertoire wordt gezet. Een heerlijke filmvoorstelling voor de hele familie.
 
Het verhaal: een magisch avontuur
De jonge Clara sluipt op kerstavond stiekem naar beneden om te gaan spelen met haar mooiste cadeau: een notenkrakerpop. Maar de mysterieuze tovenaar Drosselmeijer wacht haar op en neemt haar mee om een prachtig avontuur te beleven. Ze reizen door het ‘Land van Sneeuw’ en ‘Snoepjesland’, waar de suikerboonfee hen trakteert op een paar schitterende dansen. Als Clara daarna weer thuis is, denkt ze dat ze het allemaal heeft gedroomd. Maar herkent ze daar de neef van tovenaar Drosselmeijer niet?

Hartverwarmend verhaal
The Royal Ballet: The Nutcracker is een hartverwarmend verhaal in een sprookjesachtige enscenering, geproduceerd door de beroemde balletdanser/regisseur Peter Wright. Deze film ging in 1984 in première en wordt al 33 jaar met groot succes in ’s werelds bioscopen gedraaid en is daarmee één van de langstlopende producties. Met een feestelijke historische setting, dansende sneeuwvlokjes en de magische enscenering is deze film dan ook het volmaakte kerstamusement voor de hele familie.

Kaarten reserveren
Kaarten voor deze film zijn af te bestellen via www.zinin.com of af te halen bij de VVV / Tourist Info in Nijverdal. Telefonisch bestellen kan ook via  0548-624489.
 

Deel dit bericht

of kopieer deze url: