Login met google

Login met je eigen account

Wachtwoord vergeten?

Leven in Nijverdal

Subway Nijverdal

Theatervoorstelling voor ouders van sportende kinderen

Door Gemeente Hellendoorn
Datum vrijdag, 8 december 2017
Tijd Van 20:00 tot 23:00
Adres Willem Alexanderstraat 7
Plaats 7442MA Nijverdal
Telefoon 0548630000
Op vrijdag 8 december biedt de gemeente Hellendoorn gratis een humoristische voorstelling aan, gericht op ouders en coaches van sportende kinderen. De voorstelling ‘Dat schiet lekker op zo!’ wordt gespeeld in het ZINiN Theater en duurt zo’n 75 minuten (zonder pauze). Aanvang 20.00 uur, inloop vanaf 19.30 uur. Gratis E-tickets zijn te bestellen via www.datschietlekkeropzo.nl. Vol is vol. 
 
De voorstelling is onder meer gebaseerd op de eerdere theatervoorstelling voor vrijwilligers bij sportclubs ‘Wel winnen hè!’ die in 2014 in het ZINiN Theater te zien was en toen veel positieve reacties uitlokte.
 
In ‘Dat schiet lekker op zo!’, een voorstelling met een lach en een traan, vertelt een vader over wat hij allemaal meemaakt, thuis en bij de club van zijn zoon (waar hij ook coach is). Zijn zoon overweegt te stoppen met sporten. Ook de relatie met zijn tweede vrouw vertoont scheurtjes. De voorstelling is niet te missen! Over hoe je als vader of moeder kunt zorgen dat het goed gaat met je kind in de sport (en daarbuiten!). Trainers/coaches of bestuursleden van sportclubs zijn ook van harte welkom.
 
Meer informatie: www.Hellendoorn.nl

Deel dit bericht

of kopieer deze url: