Login met google

Login met je eigen account

Wachtwoord vergeten?

Leven in Nijverdal

ZINiN Theater

Veldhuis en Kemper

Door ZINiN Theater
Datum vrijdag, 13 oktober 2017
Tijd Van 20:15 tot 23:00
Adres W. Alexanderstraat 7
Plaats 7442MA Nijverdal
Telefoon 0548624489
Hoe weet je of alles waar is? Moet je alles geloven wat de mensen zeggen? Zelf nadenken en kritisch blijven. Dat zal allemaal wel, maar het kost zoveel tijd. Maar wat als Veldhuis & Kemper de boel nou eens voor u op een rijtje zetten? Dat zou toch heerlijk zijn? Simpel, overzichtelijk en betrouwbaar. Dit allemaal zodat jij weet wat echt is en wat niet. Wie je wel en wie je niet moet geloven. Waardoor je tijd overhoudt voor de dingen die het leven echt de moeite waard maken namelijk, lachen. 

Dit duo duikt het leven in en komen met een frisse blik op grote en kleine zaken weer bij elkaar. Eindelijk snappen ze het: in het uur van de waarheid zit er maar één ding op…. De voorstelling start om 20.15 uur in ZINiN Theater. Deze voorstelling is inmiddels uitverkocht.

Creatief duo
Veldhuis en Kemper zijn niet alleen in het theater actief, maar schrijven ook columns over vrolijke, kritische en persoonlijke zaken. De verhalen hebben allerlei verschillende onderwerpen: de plofkip, mannenclubjes, verbouwen en ga zo maar door. Geestig, scherp en persoonlijk is waar zij voor staan. Ze hakken altijd vlijmscherp in op de hedendaagse gebeurtenissen en kunnen het altijd zo omtoveren tot een lachwekkend stuk.  
 
Ontstaan van Veldhuis en Kemper
Veldhuis & Kemper is een Nederlands cabaret- en muziek duo, bestaande uit Remco Veldhuis en Richard Kemper. Het duo is in 1997 bij elkaar gebracht door een gezamenlijke vriend, die er genoeg van kreeg om steeds maar van beiden aan te horen dat ze graag op het podium wilden staan. Geen van beiden had theaterervaring, maar nog diezelfde avond al bleek er chemie te zitten tussen de twee. Zo hebben zij samen veel voorstellingen gespeeld, namelijk: ‘Half zo echt’, ‘De geur van’, ‘Hitsig’, ‘Tijd heelt alle zonden’, ‘We moeten praten’, ‘Dan maar niet gelukkig’, ‘Onder de douche’ en  ‘Of de gladiolen’.

Uitverkocht
Er zijn geen kaarten meer voor deze voorstelling, kort na de programma presentatie van ZINiN was de voorstelling al uitverkocht. Er zijn nog wel kaarten voor andere voorstellingen beschikbaar via www.zinin.com of telefonisch op telefoonnummer 0548 624 489. 

Deel dit bericht

of kopieer deze url: