Login met google

Login met je eigen account

Wachtwoord vergeten?

Leven in Nijverdal

ZINiN Theater

Percossa ZINiN Theater

Door ZINiN Theater
Datum zaterdag, 14 oktober 2017
Tijd Van 20:15 tot 23:00
Adres W. Alexanderstraat 7
Plaats 7442MA Nijverdal
Telefoon 0548624489
Dat kan zeker! Dat bewijzen de slagwerkers van Percossa. Zij weten op virtuoze wijze uit bijna alles muziek te krijgen. Tandenborstels, kinderwagens, buisjes of traditionele instrumenten. Niks is hun te gek! Hun shows zijn muzikale en theatrale achtbanen vol humor en emotie. Stilzitten bij percossa? Onmogelijk!

Na grote tours in Taiwan, Duitsland, Frankrijk, de VS en Canada gaat de nieuwe show van Percossa in Nederland in première: Bam! Dit is het ideale moment om kennis te maken met Percossa en heerlijk voor de fans die zich laten verassen door nieuwe acts! Percossa heeft ook een opdracht voor u: neem uw eigen huis, tuin en keukenspullen mee naar het theater en daag ze uit! De voorstelling start om 20.15 uur in ZINiN Theater.
 
Wat is Percossa?
Percossa is een groep performers die veel verschillende (slag-)instrumenten bespelen en al hun muziek zelf componeren. Voorstellingen van Percossa zijn een aaneenschakeling van wervelende muziekstukken, gecombineerd met een flinke dosis humor, acteerwerk en dans. Percossa is een totaaltheater. Naast het uitvoeren van hun eigen shows, doen ze nog veel meer. Ze geven workshops, events en congressen. 
 
Hun verleden
Op zoek naar avontuur richtten vier slagwerk studenten van het Koninklijk Conservatorium Den Haag in 1987 een slagwerkgroep op. Het plan was gedurende de zomervakantie ‘ragtime muziek’ te gaan spelen in de straten van de Cöte d’ Azur. Uitgerust met een auto met aanhanger (om het instrumentarium te vervoeren) begaf de groep zich op weg; de eerste tournee van Percossa was een feit.
 
Veel positieve recensies
Percossa heeft al veel lovende recensies gekregen voor hun voorstellingen die hiervoor afspeelden. Onder andere positieve reacties van de Volkskrant, AFAS Software, de CEO van Philips, Jeugdtheater en nog veel meer! De recensies die gegeven waren, zijn onder ander ook beoordeeld met 4 ster of hoger! Dit op een schaal van 5 ster.

Datum: Zaterdag 14 oktober 2017
Artiest: Percossa            
Titel voorstelling: Bam!
Start: 20.15 uur
Toegangsprijs: €22,00
 

Deel dit bericht

of kopieer deze url: