Login met google

Login met je eigen account

Wachtwoord vergeten?

Leven in Nijverdal

Subway Nijverdal

Eat&meet” met het CDA-Hellendoorn

Door CDA
Datum maandag, 19 juni 2017
Tijd Van 17:30 tot 19:30
Adres gebouw ’t Centrum
Plaats Nijverdal
Volgend jaar maart worden er weer gemeenteraadsverkiezingen gehouden. Het CDA Hellendoorn maakt  een nieuw verkiezingsprogramma voor de raadsperiode 2018-2022. Het CDA  is een partij van de samenleving en wil dat blijven. De mening en inbreng van iedereen doet er toe.

Uit de onlangs verschenen Atlas voor Gemeenten blijkt  dat de gelukkigste mensen van Nederland in de gemeente Hellendoorn wonen. Ruim 94% van de bevolking geeft aan zich gelukkig te voelen. Dat willen we zo houden en waar mogelijk nog verbeteren. Wat vinden jullie, inwoners van onze gemeente en wat vinden verenigingen, bedrijven maatschappelijke organisaties, ouderenbonden,  kerken etc. voor de komende jaren belangrijk en wat is de rolverdeling tussen burger en de gemeente Hellendoorn.

Het CDA Hellendoorn organiseert op maandag 19 juni van 17.30-19.30 uur  een zogenaamde “eat&meet” bijeenkomst in gebouw ’t Centrum te Nijverdal. Inloop vanaf 17.00 uur. Onder genot van een broodje en een kop soep gaan we graag met burgers en vertegenwoordigers van verenigingen, bedrijven enz. in gesprek om goede informatie voor het nieuwe programma te krijgen. Iedereen die met het CDA in  gesprek wil of wat te melden heeft, is van harte welkom.

Voor vragen of opmerkingen kunt u mailen naar cdaverkiezingsprogramma@outlook.com 

Deel dit bericht

of kopieer deze url: